Sunday, April 22, 2007

Master-tech.ro furnizorul de cântare


Într-o societate de consum, nevoia de cântare variate este stringentă. Cu ajutorul cântarelor de bucătărie realizăm rețete noi, ținem direct sub control hrana pe care o consumăm și în mod indirect greutatea. Sedentarismul și greșelile alimentare au determinat creșterea obezității la nivel mondial, din păcate și național,  așa se explică faptul că în fiecare familie există un cântar de baie.
Micii și marii producători au ca obiectiv distribuirea mărfurilor și ca să nu fie înșelați trec la categoria mijloacelor fixe de producție cântarele. Cel mai sigur este cântarul tău, nu cel al clientului. Cel mai cinstit este cântarul cumpărat de la Master-tech.ro, fiindcă distribuitorul își educă perment clienții explicându-le încă de la cumpărare că instrumentele trebuie supuse verificării metrologice în laboratoare de specialitate autorizate, anual.
Deținătorii unor Ferme de legume, livezi sau ferme zootehnice trebuie să-și completeze investiția neapărat cu cântar auto din motive economice. Mulți cumpărători renunță în momentul în care observă că marfa este cântărită improvizat: în cantități mici, care presupun eforturi supraomenești și pierdere de timp și cu cântare care înșeală.
Vă imaginați ce înseamnă să cântărești pe rând mii de lăzi pline cu mere sau pere, fructe perisabile, care ar fi puse dintr-un loc în altul și s-ar bate. La ce stres și efort ar fi supuși angajații.
Nu întotdeauna clienții vin la fermă cu camioanele să-și cumpere fructe și legume proaspete. Uneori ei vin cu mașinile proprii, de aceea și un cântar electronic 300 kg ar fi la fel de util. Motostivuitorul s-ar putea opri la marginea platformei industriale de cântărire și ar lăsa ușor lăzile pe cântar. Clientul ar constata direct greutatea și ar achita-o fericit. În timp ce cântarul auto ar fi așezat afară, ca autocamioanele să aibă spațiu de întors și de desfășurarea, clienții care cumpără în cantități mici, ar fi serviți în halele de producție, evitându-se aglomerația, dar și cozile inutile.
Și vițelul pentru botez sau nuntă poate fi luat direct de la fermă. Deși clientul nu suportă să vadă sacrificarea animalului pe viu, dorește în schimb să vadă ce mănâncă sau ce oferă invitaților săi.
Vițelul cel gras nesesită un cântar 500 kg care prins de o suprafață solidă permite jupuirea animalului, scoaterea intestinelor, curățarea și porționarea adecvată a cărnii.
Unul dintre meritele deosebite ale dispozitivului este durata mare a afișajului. Un sfert de oră, clientul poate citi afișajul greutății mărfii pe care o cumpără. Caracterele de 30 mm, cu LED roșu sunt vizibile și nu dau naștere confuziilor. Faptul că sunt utilizate numai în interior este un avantaj. Carnea este procesată în condiții igienice și poate fi spălată din abundențăde sânge în hale.
Și în construcții cântarele sunt necesare. Cele autorelocabile pentru ciment, tablă și prefabricate în cantități foarte mari, cele electronice de 300-500kg pentru reparațiile realizate în gospodăriile individuale.
Magazinul personalizează ofertele, indiferent de opțiunea clientului și este recomandat de cele 170 de cântare auto relocabile din țară. Termenul de garanție al produselor de  doi ani, este generos, iar experiența de 15 ani în domeniile cântărire și metrologie ar trebui să vă determine să cumpărați cântare de pe Master-Tech. Cifra de afaceri este în creștere, în anul 2012 acesta fiind de 500 000 de euro.


Sunday, April 01, 2007

Beer Soap Opera

We opened WTB in 2005 with the idea we would sell 24 oz PBR cans. They come from a different brewery than the 12 oz cans.

So we couldn't get the 24 oz cans for most of the season and then we got them in.. and finished 2005 with them.

In 2006, we switched to 100% keg beer. PBR was at that point NOT legally available in Queens. You could get it in Brooklyn and Manhattan but NOT Queens.. Yes, NYS alcohol laws are so very interesting...

So in 2006, we switched to Schaefer beer. It's made by the same company that makes PBR and it's a personal favorite. We (the Water Taxi) also stops at the Schaefer landing area (south side Williamsburg) in Brooklyn... so it seemed like a good fit.

Now, as we approach 2007, we assumed we would be selling Schaefer again. However, PBR is now available in Queens. After much careful thought and deliberation, we have decided once again to switch things up and this year, 2007, we will be selling DRAFT PBR!!